Home Het nieuws
Joomla! is een vrije open source framework en artikel publiceersysteem ontworpen voor het snel creŰren van zeer interactieve meertalige websites, online communities, media portalen, blogs en eCommerce toepassingen.


Joomla! LogoJoomla! biedt een gemakkelijk te gebruiken grafische interface die het beheren en publiceren van grote hoeveelheden artikelen inclusief HTML, documenten en media vereenvoudigt. Joomla! wordt gebruikt door organisaties van alle grootten voor intranets en extranets en wordt ondersteund door een community van tienduizenden gebruikers.

Laatst aangepast (dinsdag, 12 augustus 2008 10:00)

Lees meer...

 

Het Joomla Core Team en Working Group leden zijn vrijwillige ontwikkelaars, ontwerpers, administrators en beheerders die samen werken om Joomla! naar een steeds hoger niveau te brengen in haar relatief korte bestaan. Joomla! heeft een aantal zeer getalenteerde mensen die open source concepten naar een industrieel niveau brengen. Joomla! 1.5 is een grote sprong voorwaarts en vertegenwoordigt de meest opwindende Joomla! versie in de geschiedenis van het project.

Laatst aangepast (zaterdag, 07 juli 2007 09:54)

 

Het Joomla! team heeft miljoenen goede redenen om te kunnen glimlachen over de Joomla! 1.5 versie. De huidige incarnatie kent al miljoenen downloads kent, welke Joomla! naar een ongekend niveau van populariteit brengen. De nieuwe codebasis is bijna een volledige herschrijving van de oude codebasis. De gebruikerservaring is nog steeds uiterst geraffineerd maar voor ontwikkelaars is de API een droom. Een adequaat framework voor echte PHP architecten die het beste van het beste zoeken.

Wanneer u een voormalig Mambo gebruiker bent of een Joomla! 1.0 serie gebruiker, is 1.5 de toekomst van alle CMSen om een aantal redenen. Het is krachtiger, flexibeler, veiliger en meer intu´tief. Onze ontwikkelaars en ontwerpers hebben ontelbare uren gewerkt om dit tot de meest opwindende versie te maken onder de contentmanagementsystemen.

Kom op ... download uw GRATIS exemplaar van Joomla! vandaag nog en vertel uw ervaringen over dit benchmark project.

Laatst aangepast (zaterdag, 07 juli 2007 09:54)

 

Het Joomla! Project heeft een top team van experts bij elkaar gebracht om het nieuwe Joomla! Security Strike Team te vormen. Dit nieuwe team zal zich alleen focussen op het onderzoeken en oplossen van beveiligingsvraagstukken. In plaats van te werken in relatieve beslotenheid zal het JSST een sterke publieke uitstraling hebben op het Joomla! Security Center.

Laatst aangepast (zaterdag, 07 juli 2007 09:54)

Lees meer...

 

Het Joomla! Community Portaal is nu online. U vindt daar een constante bron van informatie over de activiteiten van medewerkers achter het Joomla! project. Ontdek Joomla! Evenementen wereldwijd, en bekijk of er een Joomla! Gebruikers Groep in uw buurt is.

Het Joomla! Community Magazine belooft een interessant overzicht van artikelen, community verrichtingen, leeronderwerpen, en projectupdates elke maand. Kijk ook eens op JoomlaConnect™. Deze voortdurende RSS feed brengt al het Joomla! nieuws van over de hele wereld samen in uw taal. Lees het laatste nieuws eerst door hier te klikken.

Laatst aangepast (zaterdag, 07 juli 2007 09:54)