Home De community

Heeft u een vraag? Met meer dan 210.000 leden, zijn de Joomla! discussie fora op forum.joomla.org een geweldige bron voor zowel nieuwe als ervaren gebruikers. Uiteraard kunt u in het Nederlands terecht op het DutchJoomla! Forum. Stel uw lastigste vragen daar de community benieuwd is wat u wilt doen met uw site.

Wilt u uw nieuwe Joomla! site graag tonen? Bezoek de Site Showcase sectie van het forum, of in het Nederlands Joomla! Sites†op het forum van DutchJoomla!

Wilt u een bijdrage leveren?

Als u denkt dat werken met Joomla! leuk is, wacht dan tot u ermee begint te werken. Het is onze passie Joomla! gebruikers te helpen bijragen te laten leveren. Er zijn veel manieren waarop u kunt bijdragen in de ontwikkeling van Joomla!:

  • Voeg nieuws toe over Joomla. Joomla gerelateerde nieuwsberichten worden door ons vermeld op JoomlaConnectTM. Indien u Joomla! nieuws hebt welke u met de community wilt delen, lees hier hoe u dat kunt doen.
  • Rapporteer bugs en vraag om nieuwe mogelijkheden op onze trackers. Lees de Reporting Bugs, voor uitleg over hoe wij de bug rapportages het liefst zien
  • Zend patches in om bugs op te lossen of nieuwe wijzigingen aan te brengen. Lees Submitting Patches, voor uitleg over hoe een patch in te zenden.
  • Sluit u aan bij de developer fora en deel uw ideeŽn over hoe Joomla! nog verder te verbeteren. We staan altijd open voor suggesties, alhoewel we waarschijnklijk sceptisch zullen zijn over grootschalige suggesties zonder enige code ter ondersteuning.
  • Sluit u aan bij het DutchJoomla! Team en draag met uw persoonlijke expertise bij aan de Nederlandstalige Joomla! community.†

Dit zijn slechts enkele manieren om bij te dragen. Kijk op†Contribute to Joomla†voor veel meer manieren.

Laatst aangepast (dinsdag, 12 augustus 2008 16:50)