Home Het nieuws Welkom bij Joomla!
Joomla! is een vrije open source framework en artikel publiceersysteem ontworpen voor het snel creŽren van zeer interactieve meertalige websites, online communities, media portalen, blogs en eCommerce toepassingen.


Joomla! LogoJoomla! biedt een gemakkelijk te gebruiken grafische interface die het beheren en publiceren van grote hoeveelheden artikelen inclusief HTML, documenten en media vereenvoudigt. Joomla! wordt gebruikt door organisaties van alle grootten voor intranets en extranets en wordt ondersteund door een community van tienduizenden gebruikers.

Met een volledig gedocumenteerde bibliotheek van ontwikkelaars bronnen maakt Joomla! het mogelijk om elk aspect van een website aan te passen, inclusief presentatie, uiterlijk, administratie en direkte integratie van applicaties van derden.

Joomla! biedt nu meer ontwikkelingskracht terwijl de gebruikerservaring meer vriendelijk is gemaakt. Voor degenen die altijd grotere uitbreidingsmogelijkheden hebben gewild, maakt Joomla! 1.5 dit mogelijk.

Een nieuw framework, vanaf de basis opnieuw opgebouwd, en een zeer actief team ontwikkelaars biedt u de mogelijkheid van een 'volgende generatie CMS' gebruik te maken. Of u nu systeembeheerder bent of een totale 'noob', Joomla! brengt u naar een hoger niveau in het publiceren van artikelen. 'Meer dan een CMS' is ťťn van onze kreten omdat de nieuwe Joomla! API zulke ongelofelijke kracht en flexibiliteit bezit, u kunt uw creativiteit rustig de vrije hand geven en Joomla! helpt u een stuk gemakkelijker uw ideeŽn te verwezenlijken.

Denkt u over publiceren op het web? Denk dan Joomla!

Laatst aangepast (dinsdag, 12 augustus 2008 10:00)